Tabara de vara creativa pentru copii

Cand si unde ?

În perioada 19 -24 iunie 2023. La mare, într-un peisaj mirific. În complexul Corbu Plaja Golf, în cele trei bungalow-uri care întrunesc condițiile de calitate și igienă corespunzatoare desfășurării activitaților necesare și propuse în programul taberei.

Vârstă participanți

Tabăra creativă este dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani.

Activități

În tabăra creativă, copiii vor participa la ateliere interactive de canto, teatru, dezvoltare personală, yachting, do it yourself (personalizăm rame, agende cu diferite materiale, infășurăm cu ață crenguțe / cablurile încărcătoarelor, pictăm și accesorizăm pietre, string art)

Experiență

Timp de 6 zile vor lega prietenii noi cu copii de vârste apropiate, cu aceleași preocupări si pasiuni, își vor însuși abilitați de comunicare și vor ramâne cu amintiri de neuitat. Pentru că vom avea multă energie, nu vor lipsi concursuri, provocări de tot felul și multe alte surprize.

Servicii incluse și cost

Pe langă cazarea din cadrul complexului Corbu Plaja Golf, copii vor beneficia de transport cu autocarul și masă cu pensiune completă.

Preț: 2690 LEI

Înscrierea

Înscrierea se face prin intermediul formularului de contact de mai jos sau trimițând un e-mail la: contact@academiadeartehoriabrenciu.ro specificând: numele complet al copilului, data lui de naștere, telefoanele de contact ale părinților.