Public Speaking

Dezvoltarea abilității de a vorbi unui public face parte dintr-un tip de educație care se focalizează în special pe descoperirea sau crearea de lideri.

Public speaking – ca disciplină – reprezintă un întreg arsenal de abilități pe care un lider le are la dispoziție pentru a-și putea transmite cu succes mesajul către mase.

O dicție bună și o voce educată sunt doar două dintre atu-urile cu care un lider puternic se face remarcat – identificarea cuvintelor cheie în discurs și iscusința în construirea mesajului fiind alte calități importante care pot fi dezvoltate în fiecare dintre noi, pentru că în fiecare dintre noi e un lider care dorește să iasă la suprafață, în fiecare dintre noi este un lider care visează să fie recunoscut ca lider.

cursuri public speaking

Înscriete-te în Academia de Arte Horia Brenciu

Disponibilitate Elevului:

Luni
Marti
Miercuri
Joi
Vineri
Sambata

Cursuri:

Evaluare Aptitudini Vocale Horia BrenciuCantoPianChitaraVioaraTobeStage CoachingProductie MuzicalaTeatru CopiiActorie AdultiFotografieYogaPublic SpeakingDansul MirilorDans ContemporanIn cautarea instrumentului favoritDezvoltare Personala CopiiTraieste cu Talent

Nivel:

IncepatorMediuAvansat