Do It Yourself

DIY înseamnă Do It Yourself , se traduce aproximativ cu “Realizez cu mâinile mele” , activități de decorare a obiectelor folosind propria creativitate.

Activitatea coordonatorului  constă în a propune o temă și de a susține abilitatea fiecărui copil de a decora un obiect dat.

Tema pe care o vom urmări pe parcursul primelor 2 Module (într-un an calendaristic) va fi:

Motive populare Românești

  1. Desen stilizat pe tricouri, decupare din ștergare vechi și aplicare pe obiecte vestimentare, etc.
  2. Folosim panglici tricolore și realizăm mici obiecte, brățări, mărțișoare, globuri, etc.
  3. Decorăm un perete cu aripi realizate din hârtie printată cu motive românești , facem fotografii și postăm chiar pe pagina noastră de Instagram
do it yourself

Modulul 1

Octombrie – Decembrie

Vom ține cont de zilele în care sărbătorim Ziua copilului, Prima zi de școală/grădiniță, Halloween-ul, Ziua Națională a Romaniei, Crăciunul

Modulul 2

Ianuarie – Mai

Mărțișorul, Paștele, Prima zi de vacanță

Vom sărbători zilele de naștere ale copiilor cu baloane și decorațiuni realizate chiar de noi, în clasa în care ne desfășurăm activitatea.

De exemplu, toți copiii născuți în luna septembrie vor avea petrecerea într-o zi din această lună și toți copiii vor participa la decorarea clasei, inclusiv sărbătoriții.

Sunt doar câteva exemple, ne vom adapta la vârsta copiilor și la abilitatea fiecăruia.

Alte exemple de teme generale:

  • Reciclarea obiectelor – pictăm sticlele din plastic, facem perdele din pungi de plastic, etc.
  • Încurajăm adopția cățeilor și pisicilor – realizăm covorașe din materiale matlasate, salopete de cățel din tricourile pe care nu le mai purtăm și vindem aceste obiecte la licitație pe Instagram – banii vor merge către adăposturile de animale.
do it yourself
do it yourself
do it yourself

Înscriete-te în Academia de Arte Horia Brenciu

Disponibilitate Elevului:

Luni
Marti
Miercuri
Joi
Vineri
Sambata

Cursuri:

Evaluare Aptitudini Vocale Horia BrenciuCantoPianChitaraVioaraTobeStage CoachingProductie MuzicalaTeatru CopiiActorie AdultiFotografieDo It YourselfYogaPublic SpeakingDansul MirilorDans ContemporanIn cautarea instrumentului favoritDezvoltare Personala Copii

Nivel:

IncepatorMediuAvansat