Cursuri Tobe

Foarte mulți muzicieni consideră că cel mai important membru al unui ansamblu muzical este toboșarul, sau bateristul, cum mai este denumit cel care “cântă” la unul dintre cele mai complexe instrumente inventate și dezvoltate de om. Această importanță rezultă din faptul că toboșarul imprimă atât cadența melodiei cât și stilul, genul muzical, diferitele categorii de tipare ritmice indicând în fapt specificul melodiei (rock, latino, jazz etc). Din această cauză, înainte de a fi un bun instrumentist, toboșarul trebuie să fie și un bun muzician, un ascultător avizat de muzică, un bun acompaniator.

Cursurile de tobe vor fi structurate piramidal, având baza formată din elemente de teorie muzicală, prezentarea instrumentului, prezentarea rolului pe care instrumentul îl ocupă într-un ansamblu muzical, înțelegerea rolului celorlalte categorii de instrumente alături de care trebuie să acompanieze. Următoarele trepte vor conține elemente de tehnică și citire partituri, interpretare după negative și chiar alături de alți instrumentiști.

Cei care doresc vor aprofunda mai departe un stil muzical ales, sau mai multe, în funcție de disponibilitatea și timpul pe care doresc să-l dedice studiului, pentru că, așa cum spunea George Enescu, geniul înseamnă 1 la sută inspirație și 99 la suta transpirație.

cursuri tobe

Înscriete-te în Academia de Arte Horia Brenciu

Disponibilitate Elevului:

Luni
Marti
Miercuri
Joi
Vineri
Sambata

Cursuri:

Evaluare Aptitudini Vocale Horia BrenciuCantoPianChitaraVioaraTobeStage CoachingProductie MuzicalaTeatru CopiiActorie AdultiFotografieYogaPublic SpeakingDansul MirilorDans ContemporanIn cautarea instrumentului favoritDezvoltare Personala CopiiTraieste cu Talent

Nivel:

IncepatorMediuAvansat