Cursuri Producție Muzicală

Modul A

În cadrul modulului A, se vor prezenta și înrădăcina noțiunile de bază ale programului în care se face producția muzicală. Se explică termeni, se prezintă diferite strategii de creație și se încep instrumentale/piese împreună cu cei mici.

La sfârșitul modulului A, elevii vor ști să facă un proiect (Instrumental/piesă).

Modul B

Modulul B este mai mult despre aprofundarea noțiunilor din modulul A, se intră mai mult în detaliile pieselor. Se învață construcția unui mixaj cât mai curat, se explică subprogramele cu care ‘’șlefuim’’ piesele. Astfel, studenții vor înțelege ce face un compresor, un preamplificator sau un saturator, care și în ce context se folosește.

La sfârșitul modulului B, cursanții vor avea învățate toate uneltele pentru a avea o piesă finală, mixată și masterizată.

cursuri productie muzicala
curs productie muzicala

Modul C

În cadrul modulului C se va face foarte multă practică, organizată în echipe sau individual , în funcție de numărul de cursanți înscriși. Astfel, în cadrul modulului C, cursanții vor crea piese împreună cu songwriterii și instrumentiștii puși la dispoziție de către școală și automat vor deveni autori și membri UCMR-ADA.

  • Fiecare modul are 8 cursuri a câte 2 ore săptămânal.
  • Cursanții trebuie să aibă laptop.
  • Se poate face doar un modul superior numai după o evaluare. Nu este obligatoriu să faci modulul A ca să te poți înscrie pentru modulul B, dar pentru a te înscrie la acesta din urmă este nevoie de un test.
  • Cursurile se vor ține cu profesorul academiei, cu songwriterii și producatorii săi, coordonatorul cursului intenționând să aduca, din când in când, câte un invitat special la curs.

Înscrie-te în Academia de Arte Horia Brenciu

Disponibilitate Elevului:

Luni
Marti
Miercuri
Joi
Vineri
Sambata

Cursuri:

Evaluare Aptitudini Vocale Horia Brenciu - 475 RON / oraCanto - 180 RON / 50 minPian - 180 RON / oraChitara - 180 RON / oraVioara - 150 RON / oraTobe - 180 RON / oraProductie Muzicala - 2 rate - 4750 RON / modulDezvoltare personala prin jocuri teatrale - 100 RON / sedintaTeatru Copii - 590 RON / luna (1 sedinta / saptamana)Actorie Adulti - 150 RON / 80 minFotografie - 150 RON / oraYoga - 100 RON / oraPublic Speaking - 150 RON / oraDansul Mirilor - 2400 RONDans Modern - 80 RON / 90 minIn cautarea instrumentului favorit - 100 RON / oraTraieste cu Talent - 180 RON / sendinta - 8 sedinte

Nivel:

IncepatorMediuAvansat