Ateliere Creative

Cu bucurie anunțăm că am dat startul sezonului de ateliere creative. 🥳 Urmează câteva evenimente importante în lunile următoare, iar noi suntem nerăbdători să le sărbătorim împreună așa cum știm noi mai bine: cu ateliere tematice care ne vor înveseli primăvara. 🌷

Avem ață, avem șnur, avem lut, avem tot ce ne trebuie pentru a da viață creațiilor noastre. Împreună ne vom încălzi degetele și imaginația cu inimioare colorate pentru fetele dragi nouă, cu mărțișoare sau lalele și cu o surpriză pentru mama. 🤩 Atelierele noastre sunt creative și interactive, perfecte pentru toți copiii dornici să creeze, să se joace și să-și facă prieteni noi. ❤️

atelier-ziua-mamei-incheiat

2 martie
Atelier Ziua Mamei

Pentru că avem atât de multă iubire de dăruit și o prețuim pe mama atât de mult, lucrăm la un colier special pentru ea, în care fiecare detaliu spune cât de mult o iubim. Măsuram, desenăm, tăiem si la final, coasem fiecare bucata de spumă colorată într-un colier unic. Va fi cu îmbrățișări, cu dragoste și cu voie bună!

atelier-finalizat

17 februarie
Atelier Mărțișor

Întâmpinăm primăvara așa cum se cuvine cu mărțișoare și lalele create de noi. Avem mult alb si roșu, avem șnur, avem lut, avem tot ce ne trebuie pentru a da viață creațiilor noastre. Așadar copiii vor pleca acasă cu atâtea mărțișoare câte reușesc să termine în cele 3 ore de atelier. Va fi cu zâmbete, cu floricele și accesorii care mai de care.

past-atelier-ziua-indragostitilor

3 februarie
Atelier Ziua Îndrăgostiților

Ne încălzim degetele și imaginația cu niște inimioare cusute, pentru că în luna februarie celebrăm iubirea. Ac, ață și dragoste – doar trei dintre ingredientele pe care le vom folosi la acest atelier. Va fi cu inimioare, cu iubire, cu creativitate, cu bucurie!

Formular înscriere atelier

Alege atelier / ateliere:
Atelier Ziua Îndrăgostiților - 3 februarieAtelier Mărțișor - 17 februarieAtelier Ziua Mamei - 2 martie